Csatlakozzon már most az OpenEDU programhoz!
Openedu Program Openedu Program Openedu Felsőoktatás

Csatlakozom

Programunk a 2012/2013-as tanévben megújult  formában folytatódik tovább.

Az OpenEDU program

Az OpenEDU program a magyar állam és az ULX között született megegyezés értelmében a hazai közoktatási intézményeket látja el szoftverekkel és támogató szolgáltatásokkal. Teszi ezt a nyílt forráskódú megoldások és az állam által támogatott infrastrukturális fejlesztések keretein belül.

Ennek eredményeként az OpenEDU programhoz a hazai közoktatási intézmények szabadon és térítésmentesen csatlakozhatnak.

A csatlakozást követően a csatlakozott intézmények díjmentesen tölthetik le a program keretében elérhető SuliX szoftverek speciális Openedu változatát, a kapcsolódó szolgáltatásokat és dokumentációt, valamint lehetőséget kapnak a termékekhez tartozó támogatás igénybevételére. A csatlakozás pontos menetéről a Csatlakozás menüpont alatt található részletes leírás.

Fontos tudni, hogy az OpenEDU program egy olyan keretmegállapodás, amely meghatározott számú szabadon lehívható szolgáltatást biztosít az intézmények számára. A támogatott szolgáltatások száma limitált, nagyon komoly előnyt jelenthet tehát egy korábbi jelentkezés.

Várunk mindenkit a nyílt forráskódú szoftverek felhasználói táborába. Tapasztalja meg, mit jelent a valóban emberközpontú és a nyílt gondolkodást támogató számítástechnikai háttér, amely hozzárjárulhat a diákok széleskörű informatikai felkészítéséhez.

a honlap fejlesztője: promotica